Fiber Nederland bestaat uit een club mensen die zich iedere dag bezig houden met de nieuwste technologie, om zo het leven nog aangenamer en interessanter te maken. Wij zijn 100% Nederlands, geen onderdeel van een grote multinational en kunnen flexibel en snel reageren op behoeften vanuit de markt. Zo kunnen wij onze abonnees supersnel internet nu, en in de toekomst garanderen. Kies voor Glasvezel van Fiber Nederland en u bent klaar voor de toekomst!

Wie voor Fiber Nederland kiest heeft toegang tot supersnel internet met gegarandeerde snelheden tot wel 500 Mb/s. Ook beschikt u over interactieve televisie in HD kwaliteit en kunt u super voordelig bellen. De technologische ontwikkelingen gaan hard, en met Fiber Nederland weet u zeker dat uw internetverbinding geschikt blijft voor de nieuwste technologische snufjes.

Glasvezel is een dun kabeltje onder de grond gemaakt van glas. Via dit kabeltje kunt u over grote afstanden snel en betrouwbaar informatie versturen en ontvangen. Dit maakt stabiele internetsnelheden tot wel 500 Mb/s mogelijk, en daarnaast kunt u via dit kabeltje ook interactieve televisie en telefonie ontvangen. De mogelijkheden van glasvezel zijn nog niet volledig benut, waardoor internetsnelheden van 1000 mb/s niet ondenkbaar zijn. Met glasvezel Nederland kunt u even snel up- als downloaden. Dat is wel zo fijn.

Het stukje ADSL of coax kabel dat van de wijkcentrale naar uw huis loopt is niet gemaakt van glasvezel. Wie het maximale uit internet, interactieve televisie en telefonie wilt halen, zal het hele netwerk van glasvezel moeten voorzien. Dit is de enige manier om te profiteren van een snelle, betrouwbare en stabiele internetverbinding.

Jammer genoeg is het Glasvezel netwerk nog niet voor iedereen beschikbaar. Er wordt hard gewerkt door Reggefiber en Cogas om het glasvezelnetwerk uit te breiden, zodat iedereen in Nederland kan profiteren van de voordelen van glasvezel. Wilt u weten of glasvezel op uw adres beschikbaar is? Dan raden wij u aan om een postcodecheck te doen. Komt u niet in aanmerking voor glasvezel? Dan sluiten wij u aan op het (V) DSL netwerk, en stapt u kosteloos op glasvezel over wanneer dat beschikbaar is.

Bij ons heeft u keuze uit drie verschillende All-In-One pakketten, namelijk Light, Medium en Top. Met een All-In-One pakket maakt u gebruik van supersnel internet, interactieve televisie en spotgoedkoop bellen. Wilt u liever alleen internet, internet & bellen of internet & televisie ontvangen? Dan is dat ook mogelijk. Het gekozen pakket kunt u eventueel aanvullen met extra mogelijkheden, zoals Plus Zenderpakketten of bijvoorbeeld het opnamepakket.