Wat heeft Fiber Nederland voor u in petto?

In de onderstaande tabel vindt u de drie Alles-in-1 pakketten – Light, Medium en Top – waar u uit kunt kiezen. Met een Alles-in-1 pakket van Fiber Nederland beschikt u over supersnel internet, haarscherpe televisie en glasheldere telefonie. Heeft u aan alleen internet, internet & bellen of internet & TV genoeg? Dan kunt u het beste op ‘internet pakketten’ klikken.

Benieuwd welke internetsnelheden op uw adres haalbaar zijn? Doe dan snel de postcodecheck en sluit u vandaag nog aan bij de snelste provider: Fiber Nederland.

Onze garanties.

Vaste prijs garantie.

Snelheidsgarantie.

Installatiegarantie.

We internetten 400% meer dan in 2009.

Zo was het vroeger. Delen met de buurt.

En zo is het nu. Uw eigen glasvezelkabel.

Net zo snel up- als downloaden.

Gegarandeerde snelheid.

Meer Mb’s voor een lagere prijs.

Glasvezel betekent: supersnel, stabiel en betrouwbaar internet.

Glasvezel van Fiber biedt u vele mogelijkheden. Uploaden en downloaden met gegarandeerde snelheden. Beeldbellen en gamen zonder vertraging. In no-time data versturen naar je tante in het buitenland. Het kan allemaal met Fiber glasvezel! Dat wil toch iedereen?

Interactieve HD Televisie

    Als abonnee van Fiber Nederland heeft u standaard recht op het HD TV Start Pakket, bestaande uit 35 tv-zenders. Wilt u meer zenders ontvangen? Dan is dat mogelijk. Met glasvezel kunt u het maximale uit uw interactieve HD televisie halen, een greep uit de mogelijkheden van interactieve HD televisie via glasvezel:

  • Programma’s opnemen en pauzeren
  • Programma gemist, videotheek en TV Gids
  • Heel veel apps, zoals Buienradar en Nu.nl
  • Meer dan 125 zenders (via extra pakketten)
  • TV kijken en bedienen via uw smartphone of tablet
  • U bestelt bij ons een abonnement, die u ten alle tijden kunt upgraden met extra opties. Denk bijvoorbeeld aan pluspakketten met meer zenders, HBO en het opname pakket. En dat is nog niet alles. De Settup HD box krijgt u namelijk gratis van ons in bruikleen. Is dat niet lief van ons?

Lekker veel bellen, lage kosten

Gratis bellen naar Fiber Nederland abonnees. Gratis bellen naar onze klantenservice. En gratis bellen naar uw voicemail. Met Fiber Nederland weet u zeker dat u de belkosten van uw vaste telefoon laag houdt. De beltarieven liggen namelijk een stuk lager dan de meeste concurrenten. Bekijk onze voordelige belpakketten, en kies het belpakket dat het beste bij uw belgedrag past.

Onbeperkt bellen vast

€9,95

p/mnd

Onbeperkt bellen vast & mobiel

€14,95

p/mnd

Onbeperkt bellen Nederland & buitenland vast

€24,95

p/mnd